De Peelkiosk

In het Buitencentrum vindt je naast de informatiebalie waar je alles te weten kunt komen over alle activiteiten in Nationaal Park De Groote Peel is er ook horeca aanwezig. Onder de noemer Buitengewoon Lekker De Pelen vindt je hier de Peelkiosk waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

Horeca

Onder de noemer Buitengewoon Lekker De Pelen vindt je hier de Peelkiosk. Bij de Peelkiosk (met serre en buitenterras) kun je terecht voor een drankje met lunch. Ook is er een natuurlijke speeltuin en een picknickweide.

De Peelboerderij is van maandag t/m zaterdag beschikbaar voor vergaderingen, presentaties of andere groepsarrangementen. Op zondag kun je er terecht voor lunch of borrel.

De Peelkiosk

Naast de menukaart voor wandelaars en passanten zijn er, op aanvraag, ook arrangementen beschikbaar als u bijvoorbeeld met een groep wilt komen lunchen. Dit is al mogelijk vanaf 8 personen maar i.v.m. drukte niet op zon- en feestdagen.

Op overige dagen kunt u reserveren, echter alleen binnen mogelijk. Natuurlijk kunt u buiten plaatsnemen als hier beschikbaarheid is. Reserveringen korter dan 24 uur vooraf kunnen alleen telefonisch (06-82897823), voor andere reservering en/of vragen kunt u het contactformulier gebruiken.

Honden zijn, mits aangelijnd, ook van harte welkom. We hebben drinkbakken en hondenkoekjes beschikbaar. Let u er wel op dat andere gasten er geen (geur-)hinder van zullen ondervinden.

Contactgegevens

De Peelkiosk
Moostdijk 15
6035 RB Ospel

horeca@buitencentrumdepelen.nl
0682897823

Openingstijden

Informatiebalie, winkel en horeca De Peelkiosk

di t/m zo van 10.00 – 17.00 uur (november – maart).
Ma t/m zo van 10.00 – 17.00 uur (april – oktober).

Horeca

De Peelkiosk (in het buitencentrum):
Di t/m zo van 10.00 – 17.00 uur (november – maart).
Ma t/m zo van 10.00 – 17.00 uur (maart – november).

De Peelboerderij (op loopafstand van buitencentrum):
Ma t/m za van groepen op afspraak.
Zo 11.00 – 16.00 uur m.u.v. slecht weer en zomervakantie.

Op zon- en feestdagen is reserveren niet mogelijk maar ben je van harte welkom.

Bereikbaarheid

Auto: navigatie-adres: Moostdijk 15, Ospel. Er is voldoende gratis parkeerruimte.
Openbaar vervoer: vanaf station Weert bus 370 richting Venlo, halte Meijelsedijk/Moostdijk