Zakelijk

Op zoek naar een groene vergaderlocatie? Bedrijfsuitje of teambuilding samen met je collega’s? Bekijk onderstaande aanbod van de Pelen!

Bedrijfsuitjes in de Groote Peel

Lekker naar buiten met je team of collega’s? Kom naar de Groote Peel voor de leukste bedrijfsuitjes in het groen.

In het spoor van de turfsteker

Tijdens een turfstekerstocht treed je in het spoor van de turfsteker. Je wandelt over peelbanen en knuppelbruggen in dit uitgestrekte hoogveengebied op de grens van Brabant en Limburg. Een Peelgids vertelt bijzonderheden over De Peel en laat je de weidsheid, het veen en de stilte op een bijzondere manier ervaren. Deze excursie is ook ’s avonds mogelijk. Gezellig, met na afloop een glaasje wijn bij een knisperend kampvuur.

sPEELse Expeditie

Tijdens deze expeditie staat het ‘samen doen en ontdekken’ centraal en word je weer even kind. Afhankelijk van het seizoen gaan de deelnemers: waterdieren scheppen, met een blinddoek een boom zoeken en nog meer opdrachten doen. Een inspirerende activiteit in de natuur waarbij er volop gelegenheid is om elkaar goed te leren kennen.

De Peel by night

Avondarrangement waarbij je start met koud/warm buffet en dan een heerlijke avondwandeling maakt. Onderweg wordt een Peelneutje geserveerd. Na afloop de mogelijkheid om te borrelen.

Vergaderen in Buitencentrum De Pelen

Voorafgaand aan je bedrijfsuitje vergaderen op een inspirerende locatie, midden in de natuur? Dat kan bij Buitencentrum De Pelen. Bekijk het arrangement.

Contactgegevens

Openingstijden

Horeca en zakelijk

De Peelboerderij (op loopafstand van buitencentrum):
Ma t/m za van groepen op afspraak.
Zo 11.00 – 16.00 uur m.u.v. slecht weer en zomervakantie.

Op zon- en feestdagen is reserveren niet mogelijk maar ben je van harte welkom.

Bereikbaarheid

Auto: navigatie-adres: Moostdijk 15, Ospel. Er is voldoende gratis parkeerruimte.
Openbaar vervoer: vanaf station Weert bus 370 richting Venlo, halte Meijelsedijk/Moostdijk