Peelpodium: Blended

Op zondag 12 mei is er een optreden van zanggroep Blended op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen. Ze spelen twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater. Het buitencentrum van Staatsbosbeheer bevindt zich aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk. 

Vier muzikale dames op het Peelpodium

Zanggroep Blended bestaat uit vier muzikale dames uit Ospel. De vriendinnen Marlou, Ilse, Emmy en Jannie hebben al jaren ervaring in koorzang en verzorgen regelmatig de muzikale omlijsting; van een kerkelijke bruiloftsmis tot poppodium. Blended zingt het liefst meerstemmig en heeft een zeer uitgebreid repertoire met allerlei muziekgenres. Ze halen vooral voldoening uit het zorgen voor een persoonlijke touch en als ze hun publiek enthousiast maken.

Zanggroep Blended geeft twee optredens op zondag 12 mei; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van buitencentrum De Pelen. Voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk en entree is een vrijwillige bijdrage. Uw gulle gift komt ten goede aan de muzikanten en aan de organisatie van het Peelpodium.

Peelpodium voor en door de streek

Buitencentrum De Pelen, het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Groote Peel, heeft een klein, gezellig en overdekt Amfitheater waar muziekvoorstellingen worden gespeeld. Op deze prachtige plek presenteren muzikanten uit de streek zich voor eigen publiek. Het programma is zeer divers; van cover tot eigen liedje en van solist tot band. Doel van het Peelpodium is om mens en natuur met elkaar verbinden. Immers, het buitencentrum ligt bij de ingang van Nationaal Park De Groote Peel, een prachtig hoogveengebied waar je heerlijk kunt wandelen.

Het Peelpodium is meestal op zondagmiddag en voor iedereen toegankelijk. Er zijn telkens twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Entree is een vrijwillige bijdrage (m.u.v. de kindertheatervoorstellingen) die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium en aan de artiesten.

Het programma van mei en juni is: zondag 12 mei: Blended, zondag 26 mei: Join In & Friends, zondag 2 juni: Toffel Vier, zondag 9 juni: Jee & Vee, zondag 16 juni: Joey Boss, zondag 23 juni: Limburgse Jônges en zondag 30 juni: Tössedoôr.

(Na)genieten in het buitencentrum

Voor of na afloop een voorstelling kan je heerlijk struinen door de winkel van De Pelen. Hier kan je terecht voor mooie souvenirs, interessante natuurboeken en smakelijke streekproducten. Bij de horeca, op het terras en op zondag in de Peelboerderij kan je nagenieten met een hapje en drankje. Het buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Kindertheater bij buitencentrum De Pelen
Peelpodium: Join In