Peelpodium: Toffel Vier

Brabantse meezingers: Toffel Vier

Op zondagmiddag staat Toffel Vier – een zanggroep met mannen uit het Brabantste Asten – op het Peelpodium van De Pelen. Toffel Vier geeft regelmatig optredens; vooral in Oost Brabant. Maar soms steken ze ook de provinciegrens naar Limburg over. Hun repertoire bestaat uit Brabantse en oud Nederlandse meezingnummers en een paar anderstalige liederen. Ook zelf geschreven nummers komen voorbij. Ze worden begeleid door een accordeonist en een drummer. Toffel Vier is een goede bekende van het Peelpodium. Ze treden er al vele jaren en met veel plezier op. Een aanrader voor iedereen die van gezellig muziek houdt!

Toffel Vier geeft twee optredens op 2 juni; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van het buitencentrum. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

 

Het Peelpodiumprogramma van juni is: zondag 2 juni: Toffel Vier, zondag 9 juni: Jee & Vee, zondag 16 juni: Joey Boss, zondag 23 juni: Limburgse Jônges en zondag 30 juni: Tössedoôr.

Peelpodium: Join In
Kruidenwandelingen