Peelpodium met Joey Boss

Op zondag 16 juni speelt de Limburgse singer-songwriter Joey Boss op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen. De voorstellingen zijn om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van De Pelen. Het buitencentrum De Pelen ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel aan de Moostdijk 15 in Ospel.   

Peelpodium met Joey Boss

Van mei t/m september is er bijna elke zondag muziek op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen. Zo ook op zondag 16 juni. Dan speelt de Limburgse singer-songwriter Joey Boss. Joey maakt al zestien jaar muziek en heeft in 2023 zijn debuutalbum ‘Colours’ uitgebracht. Met als boodschap dat iedereen zichzelf moet kunnen/mogen zijn en in zichzelf mag geloven. Hij hoopt met zijn muziek en teksten mensen te raken en zijn verhaal over te brengen. Joey haalt inspiratie uit de muziek van Ed Sheeran en Taylor Swift. Meer informatie: www.joeybossmusic.om

Joey Boss speelt twee sessies; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van het buitencentrum. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

 

Peelpodium voor en door de streek

Buitencentrum De Pelen heeft een klein, gezellig en overdekt Amfitheater waar muziekvoorstellingen worden gespeeld. Op deze prachtige plek presenteren muzikanten zich voor eigen publiek. Het programma is zeer divers; van cover tot eigen liedje en van singer-songwriter tot zanggroep. Doel van het Peelpodium is om mens en natuur met elkaar verbinden. Immers, het buitencentrum ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel, een prachtig hoogveengebied waar je heerlijk kunt wandelen.

Het programma van juni en juli is: zondag 23 juni: Limburgse Jônges, zondag 30 juni: Tössedoôr, zondag 7 juli: Peter Habets, zondag 14 juli: Wan-man-band “Dretje” en zondag 28 juli PEVE & Myra.

 

Kruidenwandelingen