Tössedoôr speelt op het Peelpodium De Pelen!

Op zondag 30 juni speelt zanggroep Tössedoôr op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen. De voorstellingen zijn om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater. Het buitencentrum De Pelen ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel aan de Moostdijk 15 in Ospel.

Liedjes uit moederstijd; Tössedoôr

Ze zijn inmiddels vaste gast op het Peelpodium; zanggroep Tössedoôr uit Nederweert. Deze kleine gemengde zanggroep zingt Nederlandstalige en Limburgse liedjes uit moeders tijd. Vooral gezellige meezingers of gevoelige levensliedjes, soms met een knipoog naar het vrolijke. De kleding van Tössesdoôr is ook in de stijl van vroeger, zodat het geheel qua zang en uitstraling mooi op elkaar aansluit. Voor iedereen gezellig om naar te luisteren en voor het iets oudere publiek een feest van herkenning.

Tössedoôr geeft twee voorstellingen op zondag 30 juni; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van het Buitencentrum. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium.

Peelpodium voor en door de streek

Buitencentrum De Pelen heeft een klein, gezellig en overdekt Amfitheater waar muziekvoorstellingen worden gespeeld. Op deze prachtige plek presenteren muzikanten zich voor eigen publiek. Het programma is zeer divers; van cover tot eigen liedje en van singer-songwriter tot zanggroep. Doel van het Peelpodium is om mens en natuur met elkaar verbinden. Immers, het buitencentrum ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel, een prachtig hoogveengebied waar je heerlijk kunt wandelen.

Het programma van juli en augustus is: zondag 7 juli: Peter Habets, zondag 14 juli: Wan-man-band “Dretje”, zondag 28 juli PEVE & Myra, zondag 4 en 11 augustus: De Theaterkist en zondag 25 augustus: Singersong Voor het volledige programma: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

Peelpodium met Joey Boss
Wandel naar het hart van de Groote Peel...