Peelpodium: Jee & Vee

Op zondag 9 juni zijn er optredens van het Brabantse duo Jee & Vee op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van De Pelen. Het buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel aan de Moostdijk 15 in Ospel.   

Peelpodium met Jee & Vee

Van mei t/m september is er bijna elke zondag muziek op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen. Zo ook op zondag 9 juni. Dan speelt het muzikale duo Jee & Vee; twee gerenommeerde Brabantse muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots hebben verdiend. Ze brengen een mix van 60’s en 70’s nummers, bestaande uit de wat oudere blues, pop en singer-songwriters nummers. Uiteenlopend van The Stones, Elvis, Van Morrison, JW Roy en CCR.

Jee & Vee speelt twee sessies; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van het buitencentrum. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium. Meer informatie:www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium