Zanggroep Blended op het Peelpodium De Pelen

Op zondag 14 mei is er een optreden van zanggroep Blended op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen. Ze spelen twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater. Het buitencentrum van Staatsbosbeheer bevindt zich aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Vier muzikale dames op het Peelpodium

Zanggroep Blended bestaat uit vier muzikale dames uit Ospel. De vriendinnen Marlou, Ilse, Emmy en Jannie hebben al jaren ervaring in koorzang en verzorgen regelmatig de muzikale omlijsting; van een kerkelijke bruiloftsmis tot poppodium. Blended zingt het liefst meerstemmig en heeft een zeer uitgebreid repertoire met allerlei muziekgenres. Ze halen vooral voldoening uit het zorgen voor een persoonlijke touch en als ze hun publiek enthousiast maken.

Zanggroep Blended geeft twee optredens op zondag 14 mei; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van buitencentrum De Pelen. Voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk en entree is een vrijwillige bijdrage. Uw gulle gift komt ten goede aan de muzikanten en aan de organisatie van het Peelpodium.

Peelpodium voor en door de streek

Buitencentrum De Pelen, het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Groote Peel, heeft een klein, gezellig en overdekt Amfitheater waar muziekvoorstellingen worden gespeeld. Op deze prachtige plek presenteren muzikanten uit de streek zich voor eigen publiek. Het programma is zeer divers; van covers tot eigen liedjes en van solist tot koor. Doel van het Peelpodium is om mens en natuur met elkaar verbinden. Immers, het buitencentrum ligt bij de ingang van Nationaal Park De Groote Peel, een prachtig hoogveengebied waar je heerlijk kunt wandelen.

Het Peelpodium is meestal op zondagmiddag en voor iedereen toegankelijk. Er zijn telkens twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Entree is een vrijwillige bijdrage (m.u.v. de kindertheatervoorstellingen). Het volledige programma van mei: zondag 14 mei: Blended, zondag 21 mei: Vocal group Brits, zondag 28 mei (Pinksteren): Tuloa, maandag 29 mei (Pinksteren): Toffel Vier. Meer informatie en het volledige programma: www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium

(Na)genieten in het buitencentrum

Voor of na afloop een voorstelling kan je heerlijk struinen door de winkel van De Pelen. Hier zijn mooie souvenirs, interessante natuurboeken en smakelijke streekproducten te koop. Bij de horeca en op het terras kan je nagenieten met een hapje en drankje. Het buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Vier de Dag van het Nationaal Park in de Groote Peel!